Acryl

Acryl bestaat uit een liquid (vloeistof) en een poeder. Als deze worden samengebracht ontstaat een stroperig bolletje. Met gebruik van een penseel wordt het bolletje acryl op de nagel aangebracht en gemodelleerd. Hierbij kunt u zelf kiezen hoe de nagel eruit moet komen zien, o.a.;

French manicure (roze/wit)
Gekleurde acryl
Acryl met glitters

145241498

Nadat de acryl is uitgehard kan de nagel in model gevijld worden. Voor een mooie afwerking wordt de nagel na het vijlen gepolijst en van een top coat voorzien. Dit geeft een mooie natuurlijke glans aan uw nagel. Met deze techniek kunnen alle nagels op gelijke lengte gemaakt worden en mocht er toch een nagel breken, dan kan daar meteen een verlenging op gemaakt worden, zodat alle nagels weer even lang zijn.

Verlengen kan op twee manieren gedaan worden, namelijk d.m.v. een tip of een sjabloon. De tip wordt tot halverwege het nagelbed aangebracht en vervolgens op de gewenste lengte afgeknipt. Deze zorgt voor de vorm. Daarna wordt de acryl aangebracht, welke de stevigheid aan de nagel geeft. Een sjabloon wordt onder de natuurlijke nagel aangebracht en dient als ondersteuning voor de aan te brengen acryl. Bij deze methode bestaat de volledige kunstnagel uit aangebrachte acryl.